De Keuze - Edith Eva Eger

De keuze - Leven in vrijheid

Edith E. Eger

Het indrukwekkende en meeslepende verhaal van Edith Eger over de ontberingen die ze moest doorstaan in Auschwitz en hoe ze na de bevrijding de keuze maakte om haar trauma’s te overwinnen. Een keuze die we volgens haar allemaal hebben.

Ongekende Gevoelens - Jonice Webb

Ongekende gevoelens

Jonice Webb

Onzeker, moeite met relaties, te veel of juist niet genoeg voelen en geen idee waar dit vandaag komt? Dan zou Ongekende gevoelens van Jonice Webb weleens het antwoord op die vraag kunnen hebben. Een ongelofelijk verhelderend boek over emotionele verwaarlozing en hoe hiervan te helen.

Het stemmetje in je hoofd - Ethan Kross

Het stemmetje in je hoofd

Ethan Kross

Professor Ethan Kross neemt je in dit boek mee in waarom we dat vaak vervelende stemmetje hebben en waarom we hier niet zonder kunnen. Daarbij geeft hij ook een goedgevuld gereedschapskist zodat dit vaak vervelende stemmetje je niet meer tegenwerkt.

How to do the work - Nicole LePera

How to do the work

Nicole LePera

Ga op reis naar jezelf. Naar je lichaam, je mind en je ziel. Alledrie onlosmakelijk met elkaar verbonden volgens hollistisch psycholoog Nicole LePera. In dit boek leer je hoe je gevormd bent tot wie je vandaag de dag bent, maar vooral ook hoe je weer dichterbij bij jezelf komt. De persoon die jij werkelijk bent.

Stil - Susan Cain

Stil - De kracht van introvert zijn...

Susan Cain

Ook het gevoel dat er geen plaats is voor jou als introvert? Dat je extraverter zou moeten zijn? In dit boek neemt Susan Cain ons mee in de wereld van introversie en waarom ook onze introverte eigenschappen van toegevoegde waarde zijn. Leer hier jouw eigen krachten kennen.

De mythe van normaal - Gabor Maté

De mythe van normaal

Gabor Maté

Gabor Maté neemt ons in dit boek mee in hoe onze huidige cultuur ons beïnvloedt en effect heeft op onze mentale maar vooral ook lichamelijke gezondheid. Het opent onze ogen voor het effect van onze cultuur op ons, zodat we er voor kunnen kiezen om weer meer in lijn met onszelf te gaan leven.

Het is niet bij jou begonnen - Mark Wolynn

Het is niet met jou begonnen

Mark Wolynn

Heb jij jouw belemmerende overtuigingen en zelfsaboterende patronen zelf ontwikkeld. Deels misschien wel, maar Mark Wolynn laat ons zien dat de oorsprong hiervan al veel langer bestaat dan jij oud bent. Hij neemt je mee op ontdekkingsreis naar het onstaan hiervan en hoe je deze in jouw leven kunt helen.

Patronen van Ongekende Gevoelens doorbreken - Jonice Webb

Patronen van ongekende gevoelens doorbreken

Jonice Webb

Dit vervolg op Ongekende gevoelens neemt je mee in hoe je de relaties in je leven kunt sterken, die worden beïnvloedt door onze verleden met emotionele verwaarlozing. De relatie met onze partner, ouders en kinderen. Door bewust te worden van het effect van emotionele verwaarlozing op onze relaties, kunnen we deze patronen doorbreken.

Als ik het leven over mocht doen - Bronnie Ware

Als ik het leven over mocht doen

Bronnie Ware

Het verhaal van Bronnie Ware die als palliatief verzorgster vele levensverhalen hoorde op het sterfbed van haar cliënten. Ze ontdekte dat veel van deze mensen spijt hadden van dezelfde dingen. In dit boek leer je waar het voor bijna iedereen uiteindelijk echt omgaat. Nu, nu jij nog vol in het leven staat.

Self Love Talk - Merel Teunis

Self love talk

Merel Teunis

Vind jij zelfliefde ook zo stoffig en zweverig? Volgens Merel is het dat allesbehalve. In dit boek verkent ze samen met jou wat zelfliefde echt is en hoe belangrijk van jezelf houden werkelijk is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de relaties in je leven.

Door het boek wat jouw aanspreekt via de links op deze pagina te kopen, 
steun je ook Inner Essence door middel van de commissie welke
Inner Essence hierover ontvangt.

Door het boek wat jouw aanspreekt via de links op deze pagina te kopen, steun je ook Inner Essence door middel van de commissie welke Inner Essence hierover ontvangt.