Hallo, welkom op Inner Essence!

Inner Essence - van jezelf houden - jezelf zijn

Het platform om je ware essentie weer terug te vinden. Zodat jij kunt gaan leven vanuit jezelf. Vanuit wie jij echt bent.

Dit platform is ontstaan vanuit mijn wens om een plek te hebben waar alles samenkomt. Natuurlijk is er ontzettend veel te vinden online. Verspreid over het web. Maar vrijwel alle websites die je vindt, spreken vanuit één expertise. Met één stem.

Met Inner Essence wil ik jou juist een plaats bieden waar je verschillende onderwerpen en visies terug kunt vinden. Allemaal onder één dak. Zolang het te maken heeft met jouw innerlijke bewustzijn vergroten en dichter bij het leven komen dat jij wilt leven.

Je vindt hier niet alleen informatie en inspiratie. Hier wil ik jou juist ook in staat stellen om die stap verder te gaan. Om echt met jezelf aan de slag te gaan. Om jouw obstakels uit de weg te ruimen, zodat jij weer in lijn komt met wie jij diep van binnen bent.

Daarom doe ik dit niet alleen. Omdat ik het ook belangrijk vindt om jou hier kennis te laten maken met coaches, therapeuten, trainers en helers die jou op jouw pad kunnen ondersteunen. Door hen hier een stem te geven en jou hier op pad te helpen.

Dus, merk jij dat jij nog niet het leven leeft wat jij wil leven?
Dat je wilt ontdekken wie je echt bent?
Je meer liefde en acceptatie voor jezelf wilt ervaren?
En wilt voelen dat jij echt op en in jezelf mag vertrouwen?

Dan ben je hier op de goede plaats.

Over mij

Laat ik ook mezelf even voorstellen.
Ik ben Anneke. Het gezicht achter Inner Essence.

Zelf heb ik in mijn leven al vele omwegen gemaakt. Mooie omwegen waar ik geweldige ervaringen mocht hebben. Maar ook minder mooie. Door depressie, ongezonde relaties, burn-out.

Totdat ik erachter kwam dat ik daar zelf de oorzaak van was. Doordat ik geen idee had wie ik in mijn essentie was, leefde ik alleen naar de verwachtingen van anderen. Naar de verwachtingen van de maatschappij.
Ik hield niet van mezelf en had er geen vertrouwen in dat ik ook maar iets kon bereiken. Terwijl ik wel leefde met de overtuiging iets te moeten bereiken om goed genoeg te kunnen zijn.

Hier begon mijn zoektocht. Een zoektocht die nooit meer is gestopt. De zoektocht naar mezelf en de zoektocht naar wat ik in dit leven wil brengen. Niet om iets te moeten bereiken, maar omdat dat vanuit mijn essentie komt.

En ook in die zoektocht heb ik nog een aantal omwegen mogen maken.

Maar nu ben ik hier.
Om met jou te delen wat ik graag had willen weten toen ik aan het begin van mijn reis stond.

Als ik mezelf zou omschrijven, dan zie ik mijzelf als:

Zoeker

Altijd op zoek naar wat mij meer over mijzelf kan leren. Wat mij verder kan brengen op mijn pad. Naar mijn eigen waarheid. En al die lessen, die wil ik hier delen met jou.
Net als jij ben ik ook nog steeds onderweg en dat ga ik ook de rest van mijn leven blijven. Laten we een deel van die reis samen maken.

Inner Essence - Zelfliefde, Zelfcompassie, Zelfkennis, Zelfvertrouwen
Inner Essence - leven vanuit wie jij bent

Gids

Met jou deel ik mijn kennis en ervaring, zodat dit jou mag helpen op jouw pad. Zie mij daarin niet als jouw persoonlijke reisleider, maar eerder als de Lonely Planet, die je erbij pakt als je hem nodig hebt. Waar je de hoofdstukken overslaat die je (op dit moment nog) niet interessant vindt. En die jou laat zien waar jij kunt vinden wat jij zoekt.

Verbinder

Als er iets is wat ik de afgelopen tijd steeds meer mag ontdekken is hoe belangrijk het is om je verbonden te voelen. Verbonden met anderen, verbonden met jezelf en verbonden met jouw leven. Daarom wil ik jou als verbinder helpen om die verbinding weer te ervaren. Met jezelf, met anderen en met jouw leven.
Daarbij wil ik jou ook graag verbinden aan bronnen en mensen die jou kunnen ondersteunen in de zoektocht naar jouw inner essence.

Inner Essence is er daarom niet alleen voor mij.
Eigenlijk is het er helemaal niet voor mij.

Het is er voor jou.
Om jou terug te brengen naar jouw ware, innerlijke essentie.

Inner Essence - zelfliefde en zelfcompassie

Schrijf je hier in voor
Inner Essence