Inner Essence - De allerlaatste aflevering van de Superpower Podcast

De allerlaatste aflevering van de Superpower Podcast 😲

Schrok je even?
Dacht je dat de podcast helemaal ging stoppen?

Nee, de podcast blijft.
Alive and kicking as it is.

Alleen klopte de buitenkant van de podcast al een tijdje niet meer.
En nu, met de overgang naar Inner Essence, is het ook tijd voor de podcast om mee te veranderen.
Vanaf nu heet de podcast dus ook Inner Essence.

In deze podcast leg ik je uit wat er gaat veranderen en waarom ik deze verandering maak.
Hoe dat te maken heeft met het ontdekken van mijn eigen Inner Essence.
En hoe het ontdekken van mijn Inner Essence ook jou kan helpen op jouw pad naar dat leven dat jij echt wilt leven.

Enjoy!

Schrok je even?
Dacht je dat de podcast helemaal ging stoppen?

Nee, de podcast blijft.
Alive and kicking as it is.

Alleen klopte de buitenkant van de podcast al een tijdje niet meer. En nu, met de overgang naar Inner Essence, is het ook tijd voor de podcast om mee te veranderen. Vanaf nu heet de podcast daarom ook Inner Essence.

In deze podcast leg ik je uit wat er gaat veranderen en waarom ik deze verandering maak. Hoe dat te maken heeft met het ontdekken van mijn eigen Inner Essence. En hoe het ontdekken van mijn Inner Essence ook jou kan helpen op jouw pad naar dat leven dat jij echt wilt leven.

Enjoy!

Altijd een seintje bij de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Altijd een seintje bij
de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Schrijf je hier in voor
Inner Essence