Overtuigingen ontmaskeren door bewust worden van automatische piloot

Jouw overtuigingen ontmaskeren door je bewust te worden van jouw automatische piloot

Wist jij dat 90-95% van alles wat je in je dagelijkse leven doet op de automatische piloot gebeurt? Het overgrote deel van alles wat je doet, doe je nagenoeg automatisch. En daar mag je blij mee zijn, want stel je eens voor hoeveel energie het je zou kosten als je alles volledig bewust zou doen!

Maar… jouw automatische piloot heeft ook zijn eigen rugzakje. Een rugzakje gevuld met al jouw ervaringen en daarmee ook alle overtuigingen en patronen die jij daardoor hebt geleerd. Overtuigingen en patronen waar je je vaak helemaal niet bewust van bent.

Daarom is het goed om af en toe even een stapje achteruit te doen en te kijken naar jouw automatische reacties en gedachten. Waarom doe je dit? Welke gedachten heb je daarbij? En is het terecht dat je dit denkt?

In deze podcast neem ik je mee hoe je dit voor jezelf kunt doen. Ik neem je mee op reis naar een recente ervaring van mezelf waar ik een confronterende kennismaking had met mijn automatische piloot. Zodat jij kunt zien hoe jij de belemmerende overtuigingen en saboterende patronen van jouw automatische piloot leert ontmaskeren.

Altijd een seintje bij de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Altijd een seintje bij
de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Schrijf je hier in voor
Inner Essence