Inner Essence Podcast - Hoe hebben jouw ouders, jouw keuzes beïnvloed

Hoe hebben jouw ouders jouw keuzes beïnvloed?

© 2021; muziek door Rob Spee.

In de vorige podcast hebben we het al gehad over waarom het zo moeilijk kan zijn om keuzes te maken. Vaak omdat we het gevoel hebben dat we niet voor onszelf mogen kiezen. Dat dat egoïstisch is.
In die podcast heb je al gezien, dat dit helemaal niet het geval is en dat het juist beter is om wel die keuzes te maken, die jij echt voor jezelf wilt maken!

In deze aflevering gaan we nog even door op het maken van keuzes. Want hoe graag we ook onze eigen keuzes willen maken, waarschijnlijk ben je hierin wel sterk beïnvloed door je ouders. Het kan zijn dat ze je heel sterk hun wens op hebben gelegd, maar het kan ook heel goed zijn dat ze je onbewust hebben beïnvloed door hun overtuigingen.

In deze podcast neem ik je mee in alle manieren waarop deze beïnvloeding vorm kan hebben. Welke zijn, voor jouw gevoel, van toepassing op jou? Heb jij al je keuzes helemaal vanuit je eigen hart genomen of ben jij bewust of onbewust ook beïnvloed? En, if so, welke keuze had jij willen maken en kun je misschien alsnog?

Altijd een seintje bij de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Altijd een seintje bij
de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Schrijf je hier in voor
Inner Essence