Groeien en helen voorbij teleurstelling

Zo kom je voorbij teleurstelling en frustratie in jouw groei en heling

Ah, die teleurstelling!
Die frustratie!

In jezelf omdat je voor je gevoel geen steek vooruitkomt in jouw groei en in jouw heling. Elke keer lijk je weer tegen dezelfde zelfsaboterende gewoontes en belemmerende overtuigingen aan te klappen. Terwijl je zo goed weet dat je het anders mag doen. Zo goed weet dat je dit niet hoeft te geloven. Maar weten is toch iets anders dan het ook daadwerkelijk doen.

Ik ken dit gevoel ook maar al te goed. En regelmatig komt dan ook de gedachte naar boven dat ik het net zo goed op kan geven. Dat ik het blijkbaar niet kan. Hier niet sterk genoeg voor ben. Een gedachte die natuurlijk op zijn beurt weer meer kwaad doet dan goed.

En terwijl ik alles even loslaat en besluit om iets leuks te gaan doen. Om iets nieuws te leren, loop ik in dat leerproces tegen precies dezelfde frustraties en teleurstellingen aan. Maar nu lukt het me om het van meer afstand te bekijken. Te zien wat er echt gebeurt. 

Die lessen, die deel ik met jou in deze podcast.
Ze gaan je laten zien dat die frustraties en teleurstellingen bij het proces horen. En dat, hoewel het misschien lijkt alsof het (nog!) niet lukt en je niet vooruitkomt, je waarschijnlijk meer aan het groeien en helen bent dan je denkt. 

Luister dit als ook jij je gesterkt wil voelen in jouw groei en jouw heling.
Je kunt het!

Altijd een seintje bij de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Altijd een seintje bij
de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Schrijf je hier in voor
Inner Essence