Leven vanuit jouw eigen energie

Zo leef jij vanuit jouw eigen energie

De natuur buiten gaat door een eeuwige cyclus van seizoenen.
Van de winter, naar de lente.
Van de lente door naar de zomer.
De zomer die overgaat in de herfst.
En van de herfst terug naar de winter.
Dat is in ieder geval hoe de seizoenen zich laten zien in ons continent.

Maar wist jij dat die seizoenen niet alleen buiten in de natuur aanwezig zijn, maar ook in jou?

Deze seizoenen zijn jouw innerlijke energiebalans en jij, hoe graag je het misschien ook wilt, ervaart niet continu dezelfde energie.

Vanuit onze samenleving wordt van ons verwacht dat we vrijwel continu in een energie zitten van in beweging zijn en produceren. Dit is een hele zomerse energie waar met een constante energie wordt gewerkt aan een doel. Of het nou jouw eigen doel is of het doel van jouw werkgever.

Maar je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat deze energie niet altijd in jouw aanwezig is.

Misschien merk je juist wel dat jouw zomer zijn vruchten begint af te werpen en dat er successen zijn die gevierd mogen worden. Als dat de energie is die jij ervaart, dan zit jij voornamelijk in jouw herfstenergie.

Heb jij juist behoefte aan rust en verstillen. Voel je dat het tijd is om bij jezelf terug te komen en te onderzoeken welke kant jij op wilt. Of is het tijd om even stil te staan en te helen? Dan ervaar jij op dit moment een winter.

Of stroom je over van de nieuwe ideeën en plannen en heb je er behoefte aan om nieuwe ervaringen op te doen? Dan is dit de energie van de lente.

Uit eigen ervaring weet ik hoe onwelkom een seizoen aan kan voelen. Daarom wil ik je met deze podcast laten ervaren wat de kracht is van elk seizoen. Hoe jij deze bij jezelf herkent en hoe jij de energie van jouw seizoen optimaal kan benutten. Zodat jij meer gaat leven vanuit jouw eigen energie.

Altijd een seintje bij de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Altijd een seintje bij
de nieuwste aflevering?
Schrijf je hier in:

Schrijf je hier in voor
Inner Essence